sâmbătă, 31 decembrie 2011

LA MULTI ANI!


La multi ani Doriana -Stefania,mami si tati te iubesc mult si iti doresc sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

vineri, 30 decembrie 2011

SAPCA DAMA CROSETATA


Sapca e crosetata cu firul in doua (RED HEART Bella)circumferinta de 54.Se poate face si pe alte nuante si marimii.

FUSTA STOFA


sâmbătă, 10 decembrie 2011

COSTUM ALEXIA





Acest costum este realizat din crepsaten,alb si rosu.Floarea e pusa pe o cordeluta.

COSTUM POPULAR FETITE 4-6 ANI (comanda)


Costumul este realizat din pinza alba, accesorizata cu benzi decorative si la git am crosetat solzi de peste pentru a putea stringe ia.Setul contine ia,fusta si fota.Setul poate fi realizat in diverse combinatii coloristice si orce marime doriti.

COSTUM POPULAR BAIETI 6-8 ANI


Costumul e realizat din pinza alba,accesorizat cu benzi decorative

luni, 5 decembrie 2011

ROCHITE FRUNZE






Impreuna cu o buna prietena ,cu mai multa experienta in croitorie,dupa un model gasit pe net,am executat 12 rochite in model de frunze.PENTRU CEI INTERESATI ,EXECUT LA COMANDA ORICE MODEL DE PE ACEST BLOG PRECUM SI ALTE MODELE DORITE.ASTEPT mail. marianadoriana@yahoo.com

Modelul de inspiratie

PELERINE FULG



Colectia e facuta din 12 pelerine pentru grupa mare la gradinita.

COSTUM POPULAR BAIETI 5-6 ANI (comanda)

PALTON FETITE burda 11/2010 model 131



Paltonasul e lucrat pentru fetita unei prietene.Materiale:stofa,captuseala si blanita mov.Se inchide cu 3 nasturi din blanita si 3 nasturi sub fenta.

FUSTA MINI burda 4/1997 model 131




Fusta mini este relizata dintr-un sarafan ramas mic.Clienta a vrut o fustita mini cu 2 buzunare interioare in fata si la spate 2 buzunare aplicate.In fata are fermoar cu fenta si se prelungeste cu slit suprapus la partea de jos a fustei ,amforma in talie si se inchide cu un nasturas.

PRAJITURA FANTA


Reteta de prajiturae e luata de pe blogul lui Ada's.Dar eu am pus putina cacao in blat pentru un aspect mai frumos.O prajitura pufoasa,racoritoare,rapida si eftina.