duminică, 8 mai 2011

PRAJITURA ADRIANA



6oua,250gr zahar,3 linguri apa,3 linguri cacao,3linguri ulei,un pachet crema prajituri cu trufe si rom,frisca Hulala 200ml,un praf copt,7 linguri rase cu faina. Albusurile se bat cu zaharul spuma.Galbenusurile se freaca cu 3 linguri ulei,3 linguri cacao,3 linguri apa,putina sare.Se amesteca cele doua compoziti,se adauga faina cu praful de copt.Se pune in tava si se baga la cuptor.SIROPUL:3 cani apa (250ml cana)3 linguri zahar,3 pachete ciocolata calda se fierb.Cand prajitura e coapta o intepi cu o scobitoare si o insiropezi cu siropul facut o lasi sa se raceasca.faci crema cu trufe si rom,ungi prjitura deasuprea apoi pui frisca si razi ciocolata ,bombonele pentru ornat...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu